pijl

Informatie voor scholen

Bureau Overbeek en De Jong heeft uitgebreide kennis en ervaringen op het gebied van trainingen geven binnen het onderwijs. Wij delen onze kennis graag.

Onze trainingen worden altijd afgestemd op de behoeften, uitdagingen en leervragen van de desbetreffende school. De trainingen zorgen voor een heldere afstemming en kaders tussen docenten en het zorgteam. Bekijk ons trainingsaanbod, het is altijd mogelijk om een training op thema en op maat aan te bieden.

tas met spullen
Preventie icoon

Preventief

Signaleren is een belangrijk onderdeel van de training. Onze trainingen zijn speciaal ontwikkeld voor jongeren en worden gegeven door docenten.

Ontwikkelen icoon

Ontwikkelen

Bureau Overbeek en De Jong ontwikkelt trainingen op maat. Het aanbod wordt aangepast op de missie, visie en de hulpvraag vanuit het team.

Onderwijs icoon

Onderwijs

Onze trainingen worden altijd afgestemd op de behoeften, uitdagingen en leervragen van de desbetreffende school. De trainingen zorgen voor een heldere afstemming en kaders tussen docenten en het zorgteam.

Effectiviteit icoon

Effectiviteit

Bureau Overbeek en De Jong  zet in op het verbeteren van welbevinden en het hebben van goede sociaal emotionele vaardigheden.

Monitoring en signalering icoon

Monitoring en signalering

De training zorgt mede voor heldere afstemming en kaders tussen docenten en het ondersteuningsteam.

Verbinding icoon

Verbinding

Het is goed om stil te staan bij wat je ziet bij leerlingen en bij het schoolteam en hoe je hier structureel aandacht voor kan houden.

"Kan uw kind een steuntje in de rug gebruiken, een luisterend oor en deskundige begeleiding?"

MAAK EEN AFSPRAAK
NAAM:
Email:
TEl:
BERICHT:

Bedankt! De mail is verstuurd.

Oh nee! Er is iets fout gegaan met versturen...


Neem contact met ons op

info@overbeekendejong.nl

Tel.: ‭0570 867 189‬