Pijltje
Therapie
Kinderen, jongeren en gezinnen in hun kracht
Presentatie

Bewustwording

Uw kind leert zichzelf kennen. Bewustwording van gedrag is de eerste stap naar verandering.

Veerkracht

Kindgericht

Uw kind staat centraal in de therapie. Er wordt bekeken wat uw kind nodig heeft en daar wordt de therapie op afgestemd.

Opleidingen

Kwaliteiten

Uw kind heeft bewust of onbewust kwaliteiten in zich om met zijn moeilijkheid om te gaan.

Welkom op de site

Overbeek en De Jong, praktijk voor kinder - en jeugdcoaching, training en therapie.

Als ouder wilt u dat het goed gaat met uw kind. Het komt soms voor dat uw kind een moeilijkheid ervaart waar hij zelf of met uw hulp niet uitkomt. Kinderen en jongeren kunnen dan bij Overbeek en De Jong terecht voor coaching en therapie. Het uitgangspunt van Overbeek en De Jong is dat elk kind weet, bewust of onbewust, welke mogelijkheden hij in zich heeft, om de moeilijkheden die hij in zijn leven tegenkomt, te hanteren.

Uw kind ontdekt samen met de therapeut welke mogelijkheden en kwaliteiten hij in zich draagt en leert vaardigheden die passen bij zijn leeftijd en die hem sterker maken. Tijdens het traject leert uw kind te ontwikkelen wat hij nodig heeft waardoor hij met vertrouwen de moeilijkheid aan durft te gaan. Over onze werkwijze en de manier van aanmelding vindt u meer informatie op onze website.

Jullie zijn van harte welkom!

Waar ‘hij’ staat, kan uiteraard ook ‘zij’ gelezen worden.
Waar ‘kind’ staat, kan uiteraard ook ‘jongere’ gelezen worden.

Presentatie

Kinderen & jeugd

Ben jij tussen de 7 en 18 jaar oud en zit je niet lekker in je vel, om wat voor reden dan ook, en wil je hier graag wat aan doen, zodat je je weer gelukkiger voelt?

Presentatie

Ouders

Als ouder wilt u niets liever dan dat het goed gaat met uw kind. Dat uw kind kan opgroeien in een veilige omgeving waarbij hij voldoende zelfvertrouwen kan ontwikkelen en leert om nu en later op eigen benen te kunnen staan.

Presentatie

Therapie

De begeleiding start met een vrijblijvende kennismaking met u en uw kind. Het doel van dit gesprek is kennis maken met elkaar en het verduidelijken van de hulpvraag van uw kind. Aan de hand daarvan wordt besproken hoe de begeleiding verder zal worden vorm gegeven.

Presentatie

Trainingen

Overbeek en De Jong biedt diverse trainingen aan, die individueel maar ook in groepsverband gegeven worden. Op scholen wordt Bureau Overbeek en De Jong vaak ingezet om een faalangsttraining, sociale vaardigheidstraining, examenvreestraining en Ik leer leren training te geven.

Op de hoogte blijven?

"Kan uw kind een steuntje in de rug gebruiken, een luisterend oor en deskundige begeleiding?"

MAAK EEN AFSPRAAK