Kijk verder

Wie zijn wij?

Simone en Marloes zijn beide kinder- en jeugdtherapeuten. Vanuit gezamenlijke visie en missie hebben zij de Overbeek en de Jong Kindertherapie en Trainingen opgezet.

CONTACT

‘Wat zou het van meerwaarde zijn als alle leerlingen meer kennis krijgen en grip krijgen op het eigen welbevinden’

Dit is een zin die wij vaak in de afgelopen jaren tegen elkaar hebben uitgesproken. Wij zien kinderen en jongeren tot 18 jaar in onze praktijken. We beseften ons hoe fijn het is voor jongeren om simpele en concrete handvatten te krijgen om beter in je vel te komen.

Simone van Overbeek en Marloes de Jong

Simone van Overbeek

Jarenlang werkzaam geweest met jongeren en kinderen in het ziekenhuis, mede oprichter van een team voor ontlastings- en plasproblematiek bij kinderen. Nu al een aantal jaren haar eigen praktijk voor kinder- en jeugdcoaching en therapie. Deze ervaringen zorgen voor het zoeken en vinden van de behoefte achter de vraag van mensen die haar begeleiding vragen.

Marloes de Jong

Jarenlang werkzaam geweest in het basis en (voortgezet) speciaal onderwijs. Vanuit de behoefte om meer te kunnen aansluiten op de hulpvraag van jongeren, al een aantal jaren haar eigen praktijk voor kinder- en jeugdcoaching, training en therapie. Samen met collega’s actief met trainingen binnen het onderwijs.

Mogelijkheden

Overbeek en de Jong richt zich op het versterken van kinderen en jongeren door hen te helpen hun mogelijkheden, groei en talenten te ontdekken en te ontwikkelen. De praktijk biedt kinder- en jeugdcoaching, training en therapie aan.

Visie en missie

Onze missie en visie en benadering weerspiegelt een holistische en empathische aanpak in het werken met kinderen en jongeren, waarbij de nadruk ligt op groei, persoonlijke ontwikkeling en het aanpakken van specifieke uitdagingen op een manier die het kind of de jongere centraal stelt.

Bewustwording

Bewustwording

Kindgerichte aanpak

Kindgerichte Aanpak

Ontwikkeling van kwaliteiten

Ontdekken van Kwaliteiten

Ontwikkeling van vaardigheden

Ontwikkeling van Vaardigheden

Bekijk onze trainingen
Training bekijken

Op de hoogte blijven?