pijl
Workshop train de trainer
De workshop Boost je coachskills heb ik met heel veel plezier gevolgd bij Simone. Haar enorme kennis en ervaring weet ze op een fijne inspirerende manier over te dragen.

Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen over het coachen van kinderen en hoe ik op een andere manier naar het kind kan kijken. Simone gebruikte hiervoor o.a  casussen die ik zelf inbracht, wat het heel inzichtelijk maakte.

Wat ik heel prettig aan deze cursus vindt is dat het heel praktisch en meteen toepasbaar is. En ook dat er veel ruimte is voor eigen inbreng. Er was een hele fijne open ontspannen sfeer, waarin geleerd mocht worden!

Simone heeft echt mijn werkaanpak verrijkt! Een aanrader voor iedereen die werkt met kinderen en hun ouders!

Mw. M. Deterink, urotherapeut

logo top voor kinderen
terug naar overzicht

De kinderen/ jongeren leren anders over dingen nadenken en kunnen met opgeheven hoofd nieuwe uitdagingen aan. Ze leren beter voor zichzelf op te komen, leren stevig in hun schoenen te staan en gewoon lekkerder in hun vel te zitten.

De training is geschikt voor kinderen/ jongeren van 8 tot 16 jaar. Ze worden naar leeftijd in een groep ingedeeld.In een klein groepje kinderen/ jongeren ga je intensief aan de gang met de training. De sociale vaardigheidstraining Bikkels in de Dop is bedoeld voor de leeftijd 8 tot 12 jaar. De sociale vaardigheidstraining Bikkels aan de Top is bedoeld voor de leeftijd van 12 tot 15 jaar.

Wil je nog meer weten of heb je vragen?

Contact opnemen
NAAM:
Email:
TEl:
training:
BERICHT:

Bedankt! De mail is verstuurd.

Oh nee! Er is iets fout gegaan met versturen...

Neem contact met ons op

info@overbeekendejong.nl

Tel.: ‭0570 867 189‬