pijl
Starterscoaches van mijnplein
Wij hebben als starterscoaches van mijnplein de workshop mogen organiseren waarbij Simone en Marloes onze deelnemende startende leerkrachten, meenamen in het thema: "Gedrag en afstemming in de groep."

En ik kan vol vertrouwen zeggen dat het een inzichtelijke en nuttige bijeenkomst was! De workshop bood een diepgaande, uitgebreide verkenning van gedrag en afstemming, ondersteund door zowel theoretische kennis als praktische voorbeelden. De informatie was niet alleen relevant, maar ook direct toepasbaar in verschillende contexten, van dagelijkse interacties met kinderen tot in de school met collega’s of met ouders. De trainers waren duidelijk experts op hun gebied. Hun vermogen op een toegankelijke manier uit te leggen, was top! Bovendien wisten ze een veilige en open sfeer te creëren waarin deelnemers zich comfortabel voelden om vragen te stellen en ervaringen te delen.

Bedankt!

Martine Marissink
starterscoach mijnplein
Instituutsopleider Hogeschool KPZ

terug naar overzicht

De kinderen/ jongeren leren anders over dingen nadenken en kunnen met opgeheven hoofd nieuwe uitdagingen aan. Ze leren beter voor zichzelf op te komen, leren stevig in hun schoenen te staan en gewoon lekkerder in hun vel te zitten.

De training is geschikt voor kinderen/ jongeren van 8 tot 16 jaar. Ze worden naar leeftijd in een groep ingedeeld.In een klein groepje kinderen/ jongeren ga je intensief aan de gang met de training. De sociale vaardigheidstraining Bikkels in de Dop is bedoeld voor de leeftijd 8 tot 12 jaar. De sociale vaardigheidstraining Bikkels aan de Top is bedoeld voor de leeftijd van 12 tot 15 jaar.

Wil je nog meer weten of heb je vragen?

Contact opnemen
NAAM:
Email:
TEl:
training:
BERICHT:

Bedankt! De mail is verstuurd.

Oh nee! Er is iets fout gegaan met versturen...

Neem contact met ons op

info@overbeekendejong.nl

Tel.: ‭0570 867 189‬